bdforexa | برترین مرجع سرمایه گذاری
معرفی صرافی بایننس + فعالیت در صرافی ارز دیجیتال بایننس

اگر در حال کاوش در دنیای ارزهای دیجیتال هستید، احتمالاً نام بایننس را شنیده‌اید. صرافی بایننس به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین صرافی‌های ارزهای دیجیتال در سطح جهان است که مترادف با تجارت ارز دیجیتال شده است. اما چه چیزی این صرافی را در این بازار شلوغ متمایز کرده است؟ در این مقاله به بررسی تمام جنبه‌های صرافی binance می‌پردازیم تا دریابید که این پلت‌فرم برای نیازهای معاملاتی شما مناسب است یا خیر. همراه ما باشید.

معرفی صرافی‌های ارز دیجیتال

صرافی ارز دیجیتال یک پلت‌فرم به شکل وب‌سایت یا اپلیکیشن است که بستری را برای انجام مبادلات ارزی فراهم می‌کند. مبادلات ارزی می‌تواند شامل تبادل دو رمز ارز مانند بیت‌کوین و تتر به یکدیگر یا تبادل یک ارز دیجیتال (مانند تتر یا بیت‌کوین) با یک ارز فیات (مانند دلار یا تومان) باشد. روش کار صرافی‌های ارز دیجیتال تقریباً مشابه است. همه آن‌ها شرایطی را برای انجام مبادلات ارزی کاربران خود فراهم می‌کنند و در مقابل از کارمزدها به سود می‌رسند. البته با توجه به نوع صرافی، چگونگی کارکرد آن‌ها نیز متفاوت است.

همچنین در نظر داشته باشید که حساب‌های صرافی مشابه کیف پول نیستند که کلید خصوصی یا عبارت بازیابی را در اختیار کاربر قرار دهند. در واقع کاربر به کلید خصوصی کیف پول صرافی خود دسترسی ندارد و دسترسی به حساب تنها با آدرس ایمیل و رمز، امکان‌پذیر است.

صرافی بایننس یکی از صرافی‌های ارز دیجیتالی است که رتبه اول حجم معاملات را در بین دیگر صرافی‌ها دارد. صرافی binance یک صرافی قوی است که بیش از 600 ارز دیجیتال را فهرست می‌کند و ابزارهای نموداری پیشرفته، انواع سفارش و یکی از نقدشونده‌ترین بازارهای ارزهای دیجیتال را در اختیار معامله گران قرار می‌دهد. متاسفانه کاربران ایرانی به علت وجود تحریم‌ها، مستقیما قادر به ثبت‌نام در این صرافی نیستند. البته در ادامه مقاله، شرایط ثبت‌نام ایرانی‌ها را در این صرافی توضیح خواهیم داد.

صرافی ارز دیجیتال چیست؟
صرافی ارز دیجیتال چیست؟

تاریخچه صرافی بایننس

وقتی می‌خواهید پولی که به سختی به دست آورده‌اید را به یک پلت‌فرم بسپارید، مهم است که بدانید چه تاریخچه‌ای پشت آن است. بایننس در سال 2017 تأسیس شد و این شرکت در یک بازه زمانی کوتاه، خود را به خط مقدم بازار مبادلات ارزهای دیجیتال رسانده است.

در زیر خلاصه‌ای از تاریخچه صرافی بایننس آورده شده است:

بایننس در سال 2017 توسط چانگ پنگ ژائو و یی هه تأسیس شد. ژائو پیش از این سیستم‌های معاملاتی را برای بورس اوراق بهادار توکیو و بلومبرگ تریدبوک ساخته بود. او همچنین به عنوان رئیس توسعه در صرافی ارز دیجیتال OKCoin فعالیت کرده است. بایننس در جولای 2017 یک ICO برگزار کرد و با فروش توکن‌های بایننس‌‌کوین (BNB) 15 میلیون دلار به دست آورد.

این صرافی به طور رسمی در ماه سپتامبر 2017 راه‌اندازی شد و امکان تجارت بین بیت‌کوین، اتریوم، لایت‌کوین و بایننس‌کوین را فراهم کرد. صرافی بایننس به دلیل تمرکز بر قابلیت استفاده، امنیت و هزینه‌های‌کم به سرعت محبوبیت پیدا کرد و حجم معاملات آن رشد بسیار زیادی کرد. در اوایل سال 2018، بایننس با پیشی گرفتن از کوین‌بیس، به بزرگ‌ترین صرافی ارز دیجیتال جهان بر اساس حجم معاملات تبدیل شد.

در سال 2018، بایننس ارز دیجیتال خود، یعنی بایننس کوین (BNB) را راه‌اندازی کرد و در 2019 پیشنهادات جدیدی مانند لانچ پد بایننس را برای فروش توکن معرفی کرد. البته برخی از مقررات بایننس را مجبور کرد تا کاربران آمریکایی را در binance.com در سال 2019 مسدود کند، که منجر به ایجاد Binance.US برای این معامله‌گران شد.

صرافی بایننس در می 2019 هک شد. در این حمله، هکرها 7,000 واحد بیت‌کوین به ارزش 40 میلیون دلار در آن زمان را از این صرافی سرقت کردند. بایننس پس از این اتفاق اعلام کرد که صندوق SAFU این صرافی تمام زیان کاربران را پوشش خواهد داد.

در سال 2021، بایننس با استفاده از خدمات جدید رمز ارز، NFT و ابتکارات متاورس به گسترش خود ادامه داد و BNB تبدیل به یکی از سه سکه برتر شد.  BNB از زمان راه‌اندازی (تا می 2021) با ارزش بازار بیش از 40 میلیارد دلار به یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال تبدیل شده بود. رشد سریع بایننس توانایی آن در نوآوری و انطباق سریع در صنعت رقابتی رمز ارز را نشان می‌‌دهد. بایننس تنها در عرض 5 سال، به یک رهبر با نفوذ در بخش‌های مختلف اکوسیستم ارز دیجیتال تبدیل شده است.

ای پلنت بروکر | بروکر فارکس

صرافی binance چگونه کار می‌کند؟

وقتی برای اولین بار از صرافی بایننس بازدید کنید، در نگاه اول دو گزینه برای تجارت (پایه و پیشرفته) در این پلتفرم می‌بینید. تفاوت اصلی بین نسخه پایه و پیشرفته بایننس در این است که نسخه پیشرفته به کاربر تحلیل فنی عمیقی در مورد ارزش ارزهای دیجیتال در طول زمان ارائه می‌دهد. اما در نسخه پایه، چندین نمودار و چارت برای جفت‌های معاملاتی، سفارشات و تاریخچه تجارت‌ها وجود دارد.

برای استفاده از صرافی بایننس، کاربران ابتدا باید یک حساب کاربری ایجاد کنند. فرآیند پشت این مراحل نسبتا ساده است و در سطح 1 نیاز به تایید حساب ندارید. اما در نظر داشته باشید که حد مجاز معاملات روزانه در این سطح  دو BTC  است. در سطح 2 که حد مجاز معاملات تا صد BTC  است، شما نیاز به بارگزاری یک  photo ID دارید و باید منتظر بمانید که سایت شما را تایید کند.

زمان تایید حساب کاربری شما بسته به اینکه کارکنان پشتیبانی سایت چه قدر مشغول هستند، می‌تواند متفاوت  باشد. از این رو اگر قصد تبادل با مبالغ بالایی را دارید، پیش از معامله از تایید حساب کاربری خود مطمئن شوید.

کارمزد صرافی بایننس برای هر معامله‌ای که کاربر ایجاد کند، 0.1 درصد است. کاربرانی که پرداخت خود را از طریق توکن بایننس انتخاب کنند، می‌توانند برای کارمزد معاملات خود 50 درصد تخفیف بگیرند. این میزان تخفیف، یک خبر بسیار خوب برای کاربران است و در حال حاضر بایننس یکی از سایت‌هایی با کمترین کارمزد است.

یکی دیگر از مواردی که باید توجه داشته باشید، بایننس کوین است. از سکه بایننس می‌توان برای پرداخت کارمزدها استفاده کرد و همچنین یکی از ابزارها برای ایجاد یک سیستم معاملات غیرمتمرکز است. از این رو به نظر می‌رسد خرید سکه بایننس سرمایه‌گذاری خوبی برای آینده ارزهای دیجیتال است.

ثبت‌نام در سایت صرافی بایننس برای شروع معاملات ارزهای دیجیتال، به سادگی انجام می‌شود. در زیر مراحل ثبت‌نام در صرافی binance آمده است:

  • ورود به وب‌سایت بایننس: به وب‌سایت اصلی این صرافی به آدرس “binance.com” مراجعه کنید.
  • شروع ثبت‌نام: بر روی گزینه “Sign Up” کلیک کنید.
  • ثبت اطلاعات شخصی: اطلاعات شخصی از جمله نام کاربری، رمز عبور، آدرس ایمیل و شماره تلفن همراه خود وارد کنید.
  • تایید هویت: در این مرحله ممکن است اطلاعات شخصی بیشتری مانند شناسه ملی یا مدارک شناسایی رسمی دیگر هم از شما درخواست شود.
  • تأیید ایمیل: پس از تکمیل ثبت‌نام، به ایمیلی که وارد کرده‌اید، مراجعه کنید و لینک تأیید ارسال شده از سمت بایننس را فعال کنید.
  • تنظیم امنیت حساب: با ورود به حساب کاربری، امنیت حساب خود را با فعال‌سازی تایید دومرحله‌ای (FA2) و تغییر رمز عبور بالا ببرید.

ایرانی‌ها چگونه می توانند در صرافی بایننس فعالیت کنند؟

اگر شما درصدد فعالیت ارتباط با صرافی بایننس باشید. این صرافی‌ با مشاهده آدرس IP شما، فورا اقدام به مسدود‌سازی دسترسی IP مختص شما می‌کند. زیرا شما از یکی از کشورهای تحت تحریم و در لیست OFAC به این صرافی متصل شده‌اید.

یکی از روش‌های جلوگیری از این اتفاق، استفاده از VPNها است. اما مشکلی که در این روش وجود دارد آن است که VPNهای رایگان نیز گاهی به خوبی عمل نمی‌کنند و ارائه‌دهنده سرویس موردنظر به راحتی می‌تواند IP اصلی شما را مشاهده کند. به منظور جلوگیری از این اتفاق، استفاده از پروکسی و VPNهای مطمئن با حق اشتراک و IP ثابت و هم‌چنین استفاده از VPSها توصیه می‌شود. اخیرا بسیاری از کاربران گزارش داده‌اند با وجود اینکه اتصال آن‌ها به صرافی بایننس با IP ثابت بوده اما مورد شناسایی قرار گرفته‌اند.

تحوه فعالیت در صرافی binance
تحوه فعالیت در صرافی binance

از راهکارهای مطمئن که از نشت IP، DNS و WebRTC شما جلوگیری می‌کند، می‌توان به اقدامات زیر اشاره کرد:

  • از پروکسی و VPN مطمئنی استفاده کنید. بهترین گزینه استفاده از VPS است.
  • از سرورهای Cloudflare استفاده کنید، زیرا در این سرورها، اطلاعات به صورتی ایمن حفظ شده و مدت نگهداری اطلاعات در آن‌ها ۲۴ ساعت است.
  • تنظیمات VPN را بگونه‌ای اعمال کنید که ترافیک دیگری خارج از کانال VPN تبادل نشود.
  • ساعت و موقعیت جغرافیایی لپ‌تاپ را به ساعت و موقعیت کشوری که با آن به صرافی بایننس متصل می‌شوید تغییر دهید.
  • به منظور استفاده از بایننس، یک مرورگر به آن اختصاص دهید. یعنی از مرورگری استفاده کنید که با آن به سایت‌های ایرانی و سایر سایت‌های خارجی متصل نشده‌اید و هیچ پلاگین و افزونه‌ای روی آن باز نکرده باشید. افزونه‌ها می‌توانند IP اصلی شما را سریع‌تر ثبت کنند.
  • به طور منظمی به بررسی نشت DNS بپردازید. هرازگاهی چک کنید که IP، DNS و WebRTC شما نشت نکرده باشد.

همچنین برخی ممکن است به شما پیشنهاد ساخت حساب و یا احراز هویت با مدرک یک فرد غیر ایرانی را بدهند. حتی اگر شما موفق شوید که با هویت جعلی، احراز هویت کنید. باز هم اینکار خطرناک است. زیرا اگر روزی آی‌پی شما نشت پیدا کند، صرافی بایننس مجددا حساب را مسدود کرده و از شما دوباره احراز هویت درخواست می‌کند. اگر شما به آن هویت جعلی و فرد دسترسی نداشته باشید، حساب برای همیشه مسدود می‌ماند. همچنین نمی‌توانید با هویت ایرانی خود برای بازگرداندن دارایی خود اقدام کنید؛ زیرا بار اول با هویت شخص دیگری اینکار را انجام داده‌اید.

مزایا و معایب صرافی بایننس

تصمیم‌گیری آگاهانه در مورد استفاده از یک صرافی ارز دیجیتال شامل سنجش تمام ریسک‌ها و مسائل موجود آن است. در زیر نگاهی دقیق به مزایا و معایب معامله در بایننس داریم:

مزایای صرافی بایننس:

  • مدیریت پورتفولیو: بایننس مجموعه‌ای جامع از ابزارها را برای مدیریت سبد ارزهای دیجیتال شما ارائه می‌دهد. از ردیابی گرفته تا ویژگی‌های نموداری پیشرفته، همه چیزهایی را که برای تصمیم‌گیری آگاهانه برای سرمایه‌گذاری نیاز دارید، در بایننس اختیار دارید.
  • دسترسی جهانی: یکی از ویژگی‌های برجسته بایننس دسترسی جهانی آن است. بایننس با پشتیبانی از چندین زبان و انواع روش‌های پرداخت، به پایگاه کاربران متنوعی پاسخ می‌دهد.
  • هزینه‌های رقابتی: ساختار کارمزد بایننس رقابتی است، به خصوص زمانی که خدمات و ویژگی‌های ارائه شده آن را در نظر بگیرید.
  • پیشنهاد ثبت‌نام سخاوتمندانه: در هنگام ثبت‌نام، با استفاده از کد ارجاع Binance می‌توانید در کارمزد معاملات خود تخفیف بگیرید.
مزایا و معایب صرافی بایننس
مزایا و معایب صرافی بایننس

معایب صرافی بایننس:

  • تایید هویت دست‌و‌پاگیر: یکی از حوزه‌هایی که بایننس بررسی‌های متععدی را انجام می‌دهد، فرآیند احراز هویت آن است. در حالی که اینکار برای امنیت و انطباق امری ضروری است، اما برخی از کاربران این فرآیند را وقت‌گیر می‌دانند.
  • پوشش بانکی محدود: ممکن است متوجه شوید که بایننس از بانک مورد نظر شما (بسته به موقعیت مکانی شما) برای انتقال مستقیم پشتیبانی نمی‌کند، که این موضوع برای برخی از کاربران ایجاد محدودیت می‌کند.
  • نگرانی‌های نظارتی: در حالی که بایننس با قوانین و مقررات بین‌المللی مطابقت دارد، این پلتفرم توسط مقامات مالی تنظیم نمی‌شود.

اکنون که از مزایا و معایب این صرافی آگاه شدید، برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا بایننس پلت‌فرم مناسبی برای نیازهای معاملاتی شما است یا خیر، مجهزتر هستید.

جمع‌بندی

صرافی بایننس از نظر وسعت محصولات رمز ارز خود که همراه با نقدشوندگی بالا است، یک انتخاب بی‌نظیر برای تریدرها است. با رشد پذیرش ارزهای دیجیتال، هیچ برندی در حال حاضر بهتر از بایننس برای حضور در موج بعدی کاربران و پذیرش جریان کنونی قرار ندارد. در آینده، بایننس بهترین پلت‌فرم برای هر کسی است که به دنبال ورود و تعامل فعال با فضای ارزهای دیجیتال است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *